Behöver gå till frisören

Tjenare bloggen!

Jösses vad håret växer nu när våren är här och jag kan inte annat än säga att det är lite smått irriterande, jag var så nöjd med hur mitt hår var för några veckor sedan men nu måste jag nog hitta mig en frisör. Tidigare året har alltid min kompis klippt mig istället för att jag ska behöva gå till en frisör. Det har väl egentligen aldrig varit något vidare svårt att klippa mig eftersom det enda som alltid har krävts är en trimmer, jag hade förmodligen klarat det på egen hand också men det blir lite svårt att se hur det hade blivit i nacken då. Nu på senare tid har jag däremot börjat fundera på om jag ska skaffa en fade istället och då vågar jag verkligen inte ha min kompis som frisör. Inget ont om honom men han är nog den sista jag skulle gå till i Skövde om jag behövde en annan frisyr än snagg. Jag tror både han och jag vet att det inte riktigt finns den noggrannheten eller färdigheten som krävs för att göra någon form av frisyr. Men på vanlig snagg så är han bland de bästa i hela Skövde om det nu är något att skryta om. Nu när jag tänker på en ny frisyr så tänker jag mig fortfarande en snagg men där sidorna är något kortare trimmade än toppen av huvudet, det kan nog en frisör fixa åt mig. Jag är faktiskt lite fascinerad över hur solljus kan göra så att håret växer betydligt fortare än vad det gör på vintern, dessutom är jag glad att det även ger frillan en ljusare färg. Som jag har förstått det rätt så handlar det om att solens strålar gör så att våran kropp kan bilda d-vitamin enklare, jag vet inte om det stämmer men det känns ändå rimligt.