Hjälp jag har en finne

Hej alla vackra läsare! Hoppas solen strålar lika vackert som er hy denna underbara tisdag och att veckan kommer att fortsätta i samma blomstrande tecken hela veckan ut. Jag har som de flesta av er nog redan vet ganska bra hy, har inte alltid haft det, men lyckades få bort alla finnar och till och med ärren av dem med hjälp av serum och ansiktsrollers för några år sedan och sen efter det så har den varit perfekt. Rosenskimrande kanske är att ta i, men det har varit lyster och elasticitet.

Nu idag på morgonen så upptäckte jag dock en finne! Precis vid läppen! Bokade direkt tid för en ansiktsbehandling på Rosannas Beauty Guide. Vet att det kanske är lite överdrivet att direkt boka tid för en ansiktsbehandling för att jag får en finne men jag har som sagt inte haft några orenheter alls under flera år och jag vill verkligen inte gå tillbaka till tiden då jag hade det. Bättre att ta det säkra före det osäkra och göra en ansiktsbehandling. Samtidigt som jag är på Rosannas Beauty Guide så får jag be dem om tips också och kolla om de har någon idé om vad som kan ha orsakat det hela. Varför det helt plötsligt, efter alla dessa acnefria år, har dykt upp en finne på läppen.

Så irriterande! Hoppas att det inte är detsamma för er utan att er hy håller sig vacker och fri från finnar så att ni kan gå utan smink i sommarsolen och denna underbara värme vi har i vårt land för tillfället.