Lite om fransförlängning

De flesta kvinnor har inte tid eller tålamod att använda falska ögonfransar varje dag. (Vi har knappt tillräckligt med tid att använda en ögonfransarkare!) Så det är ingen överraskning att lashtillägg har blivit allt populärare under de senaste åren.

Vilka är de vanligaste typerna av fransförlängning?

Det finns tre typer av fransförlängning: syntetisk, silke och mink. Storleks tillgänglighet varierar från 6 mm till 17 mm. När du väl valt, appliceras fransarna en åt gången med ett speciellt formulerat, halvt permanent lim som inte kommer att irritera ögat eller skada den naturliga fransen. Men eftersom allergiska reaktioner är möjliga, finns det olika typer av lim baserat på sin känslighet.

Hur lång tid tar det för att applicera fransförlängning?

Applicera en full uppsättning ögonfransar tar ungefär två timmar och kan upprätthållas året runt med touch-ups rekommenderas var tredje till fyra veckor. En halv uppsättning fransar är ett ekonomiskt alternativ för att uppnå en lika dramatisk effekt som appliceras som fyllmedel för att tjockna naturliga fransar eller appliceras utåt från ögat för ett specialiserat utseende.

Om du inte klarar att göra det själv så finns det självklart hjälp att få! Jag har vänt mig till Susanne på Beauty Lashes för att få fransförlängning här i Haninge ett par gånger förut och resultaten blir alltid jätte bra och håller länge!