Midsommar, Linköping och nya naglar

Jag är 22 år och pluggar just nu på universitet, jag läser en fyraårig utbildning och har tre år kvar. Första året har bara sprungit iväg och jag har haft det så roligt och lärt känns så många nya människor i en helt ny stad. Jag hade höga förväntningar när jag flyttade hit men jag trodde aldrig att det skulle bli så bra. Det är en civilekonom-utbildning som jag läser och det är på Linköpings Universitet jag pluggar. Jag trivs jättebra i Linköping som stad och jag har, som sagt, lärt känna så många nya människor. När jag inte pluggar så brukar jag umgås med kompisar, mestadels dem jag har lärt känna från min klass. Vi brukar göra en massa olika saker, man har inte så stora möjligheter att göra för omfattande saker när man pluggar eftersom man varken har bil eller pengar. Nu är det sommarlov och jag är kvar i Linköping över sommaren för jag har fått ett jobb här. Men jag åker hem nu över midsommar för att fira med mina gamla vänner. i eftermiddag ska jag därför gå och fixa mina naglar i Linköping på ett ställe som heter Nailart N Beauty. Jag har varit där en gång innan, inför en bal som vi hade på skolan. De var jätteduktiga och erbjöd sina behandlingar till bra priser vilket verkligen uppskattas för en student som jag. Sist så gjorde de en nagel-förlängning och stärkte naglarna samt målade mina naglar. Då blev de jättefina. Nu tänker jag att den nagel-behandlingen jag gör idag kommer att hålla i några veckor i alla fall för jag vill känna mig fin över sommaren. Så jag tänker mig en förlängning och en formning av mina naglar så att de blir lite spetsiga och sen att de målar dem i en somrig ljusare korallfärg.