Vad är ögonfransförlängningar?

Fransförlängningar är små svarta fibrer som liknar ögonfransar och som är fästa vid naturliga ögonfransar med lim. Fibrerna kommer antingen som enskilda bitar eller fästas på en remsa. Streckfransar kan appliceras av vem som helst. Såna som jobbar med det använder normalt enskilda fransar.  Men vad är de gjorda av?

De vanligaste förlängningsmaterialen är mink, syntetiskt hår och syntetisk silke. Minktillägg tenderar att vara det lättaste och mjuka, vilket är anledningen till att vissa människor tror att de är de bästa falska ögonfransarna. Det är också varför de är de dyraste. Syntetiska fransar är typiskt de tjockaste och tyngsta i gänget, vilket resulterar i ett mycket dramatiskt utseende. Syntetiska silkeförlängningar är den vanligaste typen av förlängningar som används idag eftersom de tenderar att vara ganska lätta, mycket mörka och kunna hålla en krull.

Hur många behöver jag?

Du måste bestämma om du vill ha en komplett uppsättning eller en deluppsättning. Om du vill ha en komplett uppsättning, behöver du så många förlängningar som du har ögonfransar – ca 80-120 per öga. En full uppsättning ger dig ett mycket glamoröst, dramatiskt utseende. Om du vill ha en partiell uppsättning, ett bra alternativ för nybörjare och de som vill ha lite förbättring, behöver du ca 35-40 per öga.

Någon som kan detta mycket bättre än mig är Jihad på Jojo Lashes i Kungälv som jag gick till för ett tag sedan. Det blev jättebra resultat och jag är supernöjd! Så om du också vill prova fransförlängning så tveka inte att besöka henne!